Over ons

  • Over Berend Rinsma Truck- & Trailerservice

    Opgegroeid in de transportwereld en sterk in de technische kant van trucks en trailers. Dat is Berend Rinsma bij uitstek. Berend vertelt: ‘Na jarenlange monteurservaring in het transport bij Scania en bij De Vlas Transport in Harlingen was ik klaar voor de volgende uitdaging: een eigen bedrijf. Op 1 januari 2022 openden wij Berend Rinsma Truck- en Trailerservice in het pand van De Vlas Transport. Nog steeds onderhouden wij het wagenpark van De Vlas. Daarnaast breidt onze klantenkring zich steeds verder uit, wat mede mogelijk is dankzij ons team van ervaren monteurs.’

 

  • Onafhankelijke onderhoudsgarage

    Berend Rinsma Truck- & Trailerservice is een onafhankelijke garage voor deskundig onderhoud, reparatie en apk-keuringen van vrachtwagens en opleggers. Wij spreken jouw taal en houden van korte lijnen. Onze apk-straat met twee kelders en een brug is voorzien van de nieuwste apparatuur. Bekijk hier de werkzaamheden die we voor jou kunnen uitvoeren. Als groeiende en betrokken onderhoudsgarage zetten we onze technische kennis en kunde bovendien in als erkend leerbedrijf om vrachtwagenmonteurs op te leiden voor de toekomst. Op zoek naar een leerwerkbedrijf? Neem contact met ons op.

 

  • Truckopbouw en -verbouw

    Naast het onderhouden van trucks verzorgen wij ook truckopbouw en - verbouw. Of je nu extra verlichting wilt als werklampen of als showverlichting of tanks of kisten op je vrachtwagen gebouwd wilt hebben, Berend Rinsma Truck & Trailerservice maakt het voor je. Ook kunnen we je oplegger aanpassen, opknappen of verbouwen. Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor truckopbouw en -verbouw of het aanpassen van je oplegger? Neem gerust contact op en vertel ons jouw wensen.

 

Contact

Berend Rinsma Truck- & Trailerservice is een groeiend bedrijf met een team van ervaren monteurs. Als onafhankelijke garage voor jouw vrachtwagen of oplegger adviseren wij je graag en kijken daarbij naar wat de beste oplossing is voor jou. Naast onderhoud en reparatie bieden wij ook apk, bandenservice en kunnen we je truck op- of verbouwen. Neem gerust contact op.

 

Lees meer

info@berendrinsma.nl
0517 - 701 127